Prona Tregtare – Noida

Planifikoni të zgjeroni biznesin tuaj – hapësira tregtare po duket lart. Lajmi i mirë është se segmenti shërbime hidraulik elektricist piktor postim falas Tirane Kamez komercial në pasuri të paluajtshme është optimist dhe kërkesa për hapësira për zyra tregtare me qira ose në shitje po rritet. Procesi i stabilizimit ka filluar tashmë gjatë javëve të fundit. Kompani të cilat ishin në mëdyshje më herët dhe tani kërkojnë të zgjerohen në vendndodhje të qëndrueshme. Sipas një studimi nga një burim i besueshëm, në tremujorin e parë të vitit 2009 u dëshmua përthithja midis 4-5 milionë metra katrorë të hapësirës tregtare, që ishte më e lartë se tremujori i katërt i 2008.

Noida, një akronim i New Okhla Industrial Development Authority), është padyshim një nga qendrat tregtare më të zhvilluara të Indisë. Në fakt, rritja e numrit të zyrave dhe komplekseve tregtare i ka dhënë një pamje hapësirës së banimit edhe në Noida. Deri disa kohë më parë, Noida, për shkak të lidhjes së saj me Delhi Lindore nuk konsiderohej aq e zhvilluar sa homologët e saj si Gurgaon.

India duke u shfaqur si kryeqyteti i IT-së i botës me Noida-n si qendrën e saj kryesore operacionale ka çuar në rritjen e kërkesës për prona komerciale për hapësirë ​​për zyra me qira në Noida.

Me ardhjen e komplekseve më të reja të IT, qendrave tregtare dhe multiplekseve, Noida është dëshmitare e rritjes së paparë në arenën tregtare. Ka shumë kompani që në fillim operonin në rajonet metropolitane, por tani po përhapen më shumë në rajonin periferik. Për shkak të afërsisë me Kryeqytetin Kombëtar, Noida tërheq shumë korporata për të investuar në hapësirën e saj tregtare.

Prania e një morie kompanish IT në Noida i shton vlerën hapësirave tregtare këtu. Hapësirat kryesore të zyrave në Noida janë të vendosura rreth Sektorit 18, lokacioni më i zakonshëm në qytet. Këto hapësira tregtare me qira u jepen investitorëve të mundshëm dhe janë të zëna nga disa kompani korporative dhe IT.

Kërkesa për prona komerciale në Noida është në rritje dhe megjithatë kjo është koha më e mirë për të bërë investime të bukura. Njohësit e industrisë shohin një rritje fenomenale në të ardhmen e afërt. Me infrastrukturë më të mirë dhe lehtësira të klasit botëror, pronat komerciale në Noida janë më të kërkuarat.

Leave a comment

Your email address will not be published.